Sunday, August 12, 2007

Back on track

Och var börjar man efter att ha varit avskuren från hela världen i över en månad? Sommaren försvann nånstans där i alla ledarmöten, bland underbara konfirmander och härliga hjon. En helt fantastisk månad, så många intryck, så mycket lärdom och framför allt, så otroligt mycket kärlek. Går inte ens att beskriva, den platsen är helt unik.

Var tillbaka i uppsala i onsdags, och sedan fredag i sthlm. Sett om far min lite och snyltat på mamma som vanligt. Åker tillbaka på tisdag eller onsdag igen. Känner att jag behöver landa lite, gick lite för snabbt att ta sig tillbaka till civilisationen... Ska gå i celibat en vecka eller så, skrota runt lite och bara träffa utvalda personer som är väldigt försiktiga. Ja, Maria du är inräknad.

Åker med mamma till IKEA imorrn, blir mysigt. Tycker att det är helt stört roligt att vara där. Hittar alltid massa krafs som jag egentligen inte behöver, men som kostar typ tio kronor och som jag bara måste ha... ;) Sen blir det middag hos storebror för att äntligen spana in deras nya lägenhet, galet spännande!

No comments: