Thursday, March 22, 2007

Smoothie here I come

Igår var jag på netto och inhandlade en mixerstav med tillbehörssats för det mkt trevliga priset 129 kronor, så nu kan jag mixa soppor och hummus (hur nu det stavas...) och guacamole och det bästa av allt: smoothies och milkshake!! Hallon + yoghurt + mixerstav = världens bästa sätt att starta dagen på ;) Nästa veckas matsedel: broccolisoppa, tomatsoppa, guacamolewraps och äpple-kanel-smoothies.

Och vi fick backning på vår syrabas-lab, så irriterande! "Laborationerna ska vara dataskrivna", jaha så när ni sade på labben att det gick bra att lämna in handskrivet så skulle vi telepatiskt ha förstått att det bara var ett skämt? Tack för den televerket... Så nu måste jag bråka med excel och försöka få ihop den där satans grafen. Blä!

Och varför blev det kallt igen? Jag hade ju ställt in stövlarna i garderoben och bestämt att dunjackan skulle få bli dammig till nästa år nu. Men icke, det är inte uppsala-slättens grej med tidig vår. Den tycker bättre om när det blåser och regnar i motvind på alla stackars cyklande studenter.

No comments: